Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Kingdom Come: Experience | Úniková hra

Menu
náš tip
20.04. do 20.10.
10:00 - 19:00
THE CHAMBER Escape Game Prague
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
Kingdom Come: Experience | Úniková hra

Úniková hra epických rozměrů, která nemá v ČR obdoby. 3,5 hodiny, 10 dobových herců, středověká Tvrz.

 
Cena: od 1 690 Kč
 
THE CHAMBER Escape Game Prague
Žižkovo náměstí 54
28541, Malešov
Vizitka pořadatele 
 

Unikátní fúze únikové hry, divadla a pevnosti Boyard. Řešte hádanky, úkoly a prožívejte tajemný příběh plný zvratů. To vše v unikátních prostorách středověké tvrze Malešov obývané mnoha živými historickými postavami, bez jejichž pomoci se neobejdete. Nažhavte mozkové závity, přesvědčujte, intrikujte a zvítězíte.
Hra je vytvořena na motivy úspěšné české počítačové hry Kingdom Come: Deliverance.

- Real-life gaming projekt, který nemá v ČR obdoby.
- Hra je postavená na reáliích a mechanikách realistické české počítačové hry z období středověku Kingdom Come: Deliverance. Znalost počítačové předlohy však není pro hráče hry KC: Experience nutná.
- Maximálně 30 hráčů rozdělených do 5 týmů po 2–6 hráčích se vydává na epické dobrodružství založené na mechanismech únikové hry, avšak s volností pohybu po rozsáhlých prostorách autentické středověké tvrze s přilehlými pozemky.
- Po tvrzi se pohybují živí herci v dobových kostýmech, z nichž každý má svou roli a příběh, který je důležitý pro ten Váš. Sledujte je, komunikujte s nimi, pomáhejte jim nebo je třeba přelstěte. Postup je jen na Vás.
- Ve hře je nutná týmová spolupráce, nicméně na řešení úkolů nepotřebujete žádné historické znalosti či zvláštní dovendnosti. Vše je spíše o „selském rozumu“.
- Hra probíhá exkluzivně v prostorách středověké tvrze Malešov u Kutné Hory (60 km od Prahy). Jedná se o jednu z nejcitlivěji zrekonstruovaných středověkých staveb v ČR, která v kombinaci s dobovými kostýmy herců i hráčů (v ceně) poskytuje zcela unikátní a autentickou atmosféru, kde zcela zapomenete na současný svět kolem.
- V místě konání hry je možné využít také služeb místního minipivovaru, restaurace nebo stylového luxusního středověkého kempu.
- Reportáž z průběhu akce můžete shlédnout například zde.

TERMÍNY HER 2024 v českém jazyce:

20.–21. dubna

04.–05. května

18.–19. května

25.–26. května

15.–16. června

29.–30. června

20.–21. července

27.–28. července

10.–11. srpna

24.–25. srpna

21.–22. září

05.–06. října

12.–13. října

19.–20. října

Hry vždy oba dva dny začínají od 10:00 a od 15:00.


Zpět na homepage