Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

MINT Market Praha Jaro

Menu
náš tip
14.04. do 14.04.
10:00 - 18:00
MINT market
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.

Těšit se můžete opět na pestrou nabídku více než stovky tvůrců a designérů z celé České republiky, Slovenska i Ukrajiny.

 
Cena: Zdarma
 
MINT market
Rašínovo nábřeží 389/46
12000, Praha 2
Vizitka pořadatele 
 

Jarní MINT Market se vrací druhou dubnovou neděli k Vltavě

MINT Market jsou moderně pojaté trhy se svěží módou, šperky, designem, delikatesami, kosmetikou a dalšími poctivě zpracovanými výrobky, které poskytují prostor menším a začínajícím návrhářům a tvůrcům. Pražská náplavka na Rašínově nábřeží ožije v neděli 14. dubna přehlídkou toho nejlepšího designu z celé České republiky i zahraničí.

Od 10:00 do 18:00 hodin tu své jarní kolekce představí více než 130 pečlivě vybraných značek. Návštěvníci se mohou těšit na své oblíbené tvůrce i novinky, na spoustu stánků s vybranými lahůdkami, odpočinkovou zónu s lehátky a jedinečnou atmosféru s výhledem na Pražský hrad. Vstup je jako vždy zdarma a bez bariér. Navíc s sebou můžete vzít i své čtyřnohé miláčky.

*****

Za MINT Marketem stojí parta lidí, kteří pořádají úspěšné designové trhy už od roku 2010 a jako jediní vozí moderní a udržitelné zboží v rámci svých akcí po celé České republice. To, co začalo jako nápad pár nadšenců, kteří chtěli vytvořit pro sebe a své kamarády místo, kde budou moct prodávat vlastní značky, je v současné době alternativa nákupním centrům a platforma sdružující více než 1500 kreativců a malých firem pořádající pravidelné akce ve více než dvou desítkách měst.

Trhy jsou známé svou přátelskou uvolněnou atmosférou a širokým výběrem fair-trade, eko, bio, zerowaste nebo upcycled výrobků. Designeři zase rádi využijí příležitosti prezentovat svoje výrobky širokému publiku, aniž by tomu museli věnovat všechen svůj čas nebo prostředky. "Podpora malých a lokálních značek je od samého začátku jednou ze základních myšlenek našeho projektu," dodává principálka Lenka Šašková. V roce 2023 se konalo 58 prodejních dní v rámci 48 MINT Marketů. Celkem se za 14 let existence uskutečnilo už více než 350 akcí, které navštívilo přes 1 200 000 návštěvníků. 

Seznam prodejců, aktuality a bližší informace najdete na webu  https://www.mintmarket.cz/cs/trh/praha-42, ve Facebookové události https://fb.me/e/1M5ZjiDoT nebo na Instagramu www.instagram.com/mintmarket.cz.  

MINT Market Praha No. 42

14. 4. 2024

Náplavka, Rašínovo nábřeží

10:00 – 18:00 (ne)

Vstup zdarma


Zpět na homepage