Nechte se unést chapadly Oldových specialit, které si pro vás pro tento týdenní festival připravil! Menu je nabité a máte se opravdu, na co těšit!
Jídla z chobotnice
Hhobotnice & boudin noir
200 g 550 Kč
grilovaná chobotnice, tmavá klobása v bramboře, žlutá karotka, bramborová kaše se sýrem manchego, jalapeňo krém a křupavé mřenky
Chobotnice & bylinkový čaj s pomerančem
vařená chobotnice podávaná v čajové konvici v silném zeleninovém vývaru s černým čajem, bylinkami a pomerančem, podzimní zelenina s lesními houbami a lanýžový toast melba
550 Kč
Chobotnice & cuketa roi soleil
chobotnice v uzeném kouři, růžička cukety v malinovém octu a oleji, sedlina z lišek, jemná omáčka z vermuthu a fregola sarda se sušenými tomaty
550 Kč
Jídla z kalamárů
Kalamáry & bun s vepřovým bokem
pánev kalamárů ve vývaru z červeného vína a misa, bun plněný křupavým vepřovým bokem, zeleninou a hoisin omáčkou
495 Kč
Kalamáry & foie gras reuben sandwich
grilované kalamáry s bílým kampotským pepřem, opečený domácí chléb s plátkem foie gras a nakládanými švestkami, savojská kapusta, brambory la ratte a špek lardo
550 Kč
Kalamáry & lanýže
grilované kalamáry xxl, měsíc fermentované červené zelí, podzimní salát de luxe s křepelčím vejcem, plátky lanýžů a ančovičkovou majonézou a stopička domácí jablkové limonády
550 Kč