Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Týden mozku

Menu
náš tip
13.03. do 19.03.
11:00 - 18:00
Akademie věd České republiky
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Týden mozku

Týden mozku je festival nejnovějších objevů a trendů ve výzkumu mozku a neurovědách, který je součástí Brain Awareness Week.

 
Cena: Zdarma
 
Akademie věd České republiky
Národní 3
11720, Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Brain Awareness Week (BAW) je celosvětová kampaň na zvýšení povědomí veřejnosti o úspěších a přínosech výzkumu mozku. Tradici Týdne mozku v České republice inicioval a založil český neurovědec profesor Josef Syka v roce 1998.

Na webu najdete přehled toho, co jsme pro vás letos připravili. Chystají se přednášky, workshopy, výstavy, besedy nebo živé natáčení podcastu přímo z festivalu. To vše nejen v Praze, ale i Ostravě, Olomouci a Hradci Králové. 

Po dlouhých třech ročnících ovlivněných covidovými opatřeními bude festival opět především prezenční, z většiny přednášek hlavního cyklu na Národní však budeme pořizovat záznamy. Několik akcí proběhne také online.

Věříme, že si z programu vyberete a v týdnu od 13. - 19. března 2023 Týden mozku navštívíte. Všechny akce jsou dostupné zdarma.


Zpět na homepage