Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Valentýn v OC Letňany

Menu
náš tip
01.02. do 14.02.
09:00 - 21:00
OC Letňany
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Valentýn v OC Letňany

Tipy na Valentýna aneb, jaký dárek koupit pro něj i pro ni.

OC Letňany
Veselská 663
198 00, Praha 9
Vizitka pořadatele 
 

Svátek svatého Valentýna je tradice, která je každým rokem populárnější. Den lásky a náklonnosti mezi partnery je slavený dárky, květinami, sladkostmi i pozornostmi, nejlépe se symbolem srdce, symbolu lásky.

V obchodech OC Letňany nalezete širokou nabídku valentýnského zboží. Pokud si nejste jistí, co by vaší polovičku potěšilo, OC Letňany má pro vás tip na dárek, který zaručeně potěší každého. Dárková karta je skvělým dárkem pro něj i pro ni. Obdarovaní si koupí co se jim líbí a dárkovou kartu můžou využít během celého roku téměř ve všech obchodech OC Letňany.

Navíc pokud zakoupíte dárkovou kartu v termínu 1. - 14. února v hodnotě min. 1 000 Kč, obdržíte další 200 Kč dárkovou kartu jako dárek zcela zdarma. Akce platí i při on-line nákupu na webu centra www.oc-letnany.cz.
 
Nejen pro zamilované si OC Letňany připravilo romantický foto koutek, který naleznete v blízkosti hlavního vstupu. Tak se nezapomeňte vyfotit a sdílet fotky se svými blízkými.

Od pátku 10. do úterý 14. února v pasážích centra můžete potkat usměvavé hostesky, které vám zpříjemní den něčím sladkým nebo drobným.


Zpět na homepage