Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Baileys pop up bar

Menu
náš tip
27.11. do 23.12.
10:00 - 20:00
Náměstí Jiřího z Poděbrad
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Baileys pop up bar

Potěšte před Vánoci své chuťové pohárky! Baileys již podruhé otevírá originální pop up Treat Bar.

Náměstí Jiřího z Poděbrad
náměstí Jiřího z Poděbrad
130 00, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

ředvánoční čas je pro mnoho z nás nabitý pečením cukroví, sháněním dárků, dekorováním domovů a neustávajícím shonem. Pojďte se na chvilku zastavit a vychutnat si pohodovou adventní atmosféru v jedinečném Baileys pop up baru, který vás od 27. 11. do 23. 12. rozmazlí lahodnými teplými drinky a delikátními dezerty na adventních trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad.

Otevřeno bude každý den od 10:00 do 20:00.

Horký nápoj přesně podle vašich představ

Máte během vánočních svátků rádi teplé a sladké nápoje, které vás během mrazíků nejen zahřejí, ale zároveň potěší i vaše mlsné jazýčky? Tak právě pro vás je Baileys pop up bar tou správnou volbou! Na místě si totiž můžete namíchat lahodný drink přesně podle vašich představ – a fantazii se meze nekladou. Vybrat si můžete z kávy a horké čokolády, a celý nápoj můžete dozdobit oříšky, marshmallows, špetkou třpytivého prachu nebo cukrovým zdobením. Na míru připravený teplý nápoj skvěle doplní i lahodné dezerty s příměsí likérů Baileys, nebo třeba zmrzliny. 

Fantazie a kreativita vítána!

Baileys pop up Treat Bar se již podruhé stane útočištěm pro všechny nadšence do nových drinků, kreativní duše a ty, kteří v sobě i v dospělosti dokážou najít hravé vnitřní dítě. Zde je totiž vše povoleno! Ať už máte chuť na kávu s Baileys, nebo si chcete připravit bombastickou horkou čokoládu s pořádnou dávkou třpytek, oříšků a marshmallows, Baileys Treat bar vám kromě skvělých drinků a dezertů nabídne i kout plný zábavy. 

 


Zpět na homepage