Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Art's Birthday! Musica Metalicita

Menu
náš tip
17.01. do 17.01.
19:00 - 22:00
Alfred ve dvoře
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Art's Birthday! Musica Metalicita

Art’s Birthday je konceptuální oslava umění a nápad jedno z členů uměleckého hnutí Fluxus Roberta Fillioua.

 
Cena: 100 Kč
 
Alfred ve dvoře
Františka Křížka 36
170 00, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Oslavte 1 000 059. narozeniny umění ve vltavském éteru, anebo přímo v divadle Alfréd ve dvoře, odkud vysíláme přímý přenos koncertního večírku.

Dvouhodinový program propojí řadu míst po celé Evropě a přinese dárečky v podobě hudebních performancí různorodých hudebníků a hudebnic, kteří akusticky rozezní nejrůznější kovové objekty a nástroje využívající resonance kovu.

Pokud byste chtěli přispět svým vlastním zvukovým dárkem o maximální délce 30 vteřin, neváhejte jej poslat do 15. ledna 2022 na e-mailovou adresu radiocustica@rozhlas.cz.

Art’s Birthday je konceptuální oslava umění a nápad jedno z členů uměleckého hnutí Fluxus Roberta Fillioua, který 17. ledna 1963 prohlásil, že umění se zrodiloprávě před milionem let, když pravěký umělec vhodil suchou houbu do nádoby s vodou. V průběhu následujících let a s rozvojem telekomunikačních technologií se tento konceptuální svátek postupně rozšířil po celém světě.


Zpět na homepage