Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Poklady u Ababu

Menu
náš tip
27.11. do 03.12.
13:00 - 18:00
Ababu místo
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Poklady u Ababu

Ababu prodejna se promění v ostrov pokladů a představí pečlivě vybrané nejrůznější produkty od praktických věcí až po šperky.

Ababu místo
Šmeralova 6
17000, Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Co takhle najít poklad bez hledání?

I v dnešní nepříznivé době vznikají nové značky, projekty a kreativní nápady málo známých či ještě neobjevených tvůrců. Začátky podnikání v autorské tvorbě nejsou jednoduché, obzvláště v současné situaci rušení prodejních festivalů a trhů. Kamenný obchod či vlastní e-shop také mnohdy nestojí u prvních kroků nových značek.

Rozhodli jsme se těmto kreativcům pomoci a objevili za vás přes 40 značek a tvůrců z České republiky a Slovenska, které už brzy můžete objevit také vy, a to na jednom místě.

Ababu prodejna se od 27. listopadu do 3. prosince promění v ostrov pokladů a představí pečlivě vybrané nejrůznější produkty od praktických věcí, bytových doplňků a dekorací, přes dětské a papírenské zboží, až po originální šperky nebo přírodní kosmetiku.

Otevírací doba obchodu během Pokladů:
Po - Pá 13:00 - 18:00
So - Ne 10:00 - 18:00

Přijďte ulovit třeba první vánoční dárky a podpořte tak lokální tvůrce.


Zpět na homepage