Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Forbes Next Big Thing 2021

Menu
náš tip
16.09. do 16.09.
08:30 - 16:00
Cubex Centrum Praha
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Forbes Next Big Thing 2021

Pátý ročník technologického festivalu zaměřeného na inovace, startupy, vědu a technologie.

 
Cena: od 1 990 Kč
 
Cubex Centrum Praha
Na Strži 2097/63
140 00, Praha 4
Vizitka pořadatele 
 

Přednášky, diskuse i TED talky zaměřené na budoucnost technologií a světa. S českými špičkami světové vědy i zahraničními řečníky, kteří jinde v Česku nevystupují.

O čem letošní NEXT Big Thing bude?
O biohackingu, umělé inteligenci, virtuální realitě, dronech a robotech, ale taky o životě v cloudu a ofenzivě elektromobility i kryptorevoluci.

NEXT Big Thing ale nebude jenom o programu na pódiu a nahlédnutí do budoucnosti. Bude taky o inovacích a technologiích, na které si už dnes můžete sáhnout. A taky o výzvách a příležitostech.

Ve spolupráci s BMW jsme pro vás připravili Forbes Car Pitch – možnost pro startupisty sednout do luxusní limuzíny s předními českými investory a představit jim svůj projekt. A když oslní, tak třeba i získat kapitál na jeho další rozvoj.

Během dne si v prostorách Cubexu v NEXT Big Thing aréně budete moct vyzkoušet sexy gadgety na vlastní kůži. Třeba špičkové VR technologie, protože je Česko je něco jako Silicon Valley virtuální reality.

Jaké to je pilotovat stíhačku a jak trénují ve virtuální realitě piloti Formule 1, když zrovna nepálí gumy na závodním okruhu? To si budete moct vyzkoušet s profesionálním headsetem XTAL od pražským VRgineers, globální jedničkou v profesionálním vybavení pro virtuální realitu.

Virtuální Sense Arena hokejového táty Bohdana Tetivy zase mění způsob, jakým trénují profesionální hokejisté. Virtuální realita piluje hokejové myšlení simulací různých modelových situacích, na které při klasickém tréninku není prostor. Zkusíte si to s hokejkou jako útočník nebo brankář?

Ukážeme vám taky nejnovější roboty a futuristické vynálezy z dílny ČVUT.

Posadíte se do high-tech kokpitu MyRace, nejrealističtějšího simulátoru závodních automobilů v Česku.

A spoustu dalšího…


Zpět na homepage