Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

Le Petit Chef Hilton Prague

Menu
náš tip
06.12. do 31.01.
17:30 - 20:00
Seasons
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Le Petit Chef Hilton Prague

Le Petit Chef, nejmenší kuchař na světě, se vám představí v restauraci The Able Butcher Hilton Prague. Jde o 3D projekci přímo na vašem stole.

 
Cena: od 2 190 Kč
 
Seasons
Pobřežní 1
18600, Praha 8
Vizitka pořadatele 
 

Vychutnejte si nezapomenutelný zážitek s lahodným jídlem a úžasnou zábavou, který ohromí Vaši představivost. Hilton Prague a Le Petit Chef Vás zvou k nejlepšímu kinematografickému zážitku a dvouhodinové gastronomické cestě.

Díky nejmodernější technologii 3D mappingu budou mít hosté možnost následovat nejmenšího kuchaře světa při jeho kulinářském dobrodružství. Hosté si mohou vybrat mezi dvěma druhy menu: LE PETIT CHEF CLASSIC a LE GRAND CHEF.

K dispozici je i vegetariánská varianta menu nebo možnost výhodného balíčku zahrnující taktéž ubytování na jednu noc v hotelu Hilton Prague.

Le Petit Chef měří pouhých 58 mm a bohužel nikdy nevyroste. Narodil se v dubnu roku 2015 ve Skullmapping Studios v Belgii. Díky kombinaci hlubokých uměleckých znalostí s nejnovějšími technologiemi vypráví Skullmapping příběhy s ohromujícími vizuály na míru, jako je Le Petit Chef. Tato technologie se nazývá 3D projekční mapování.


Zpět na homepage