Šéfkuchaři z Flying Pot si pro vás připravili sicilské národní jídlo Arancini v jejich originálním podání.
Máme tady pro vás další kulinářskou lahůdku!
Šéfkuchaři z Flying Pot si pro vás připravili sicilské národní jídlo Arancini v jejich originálním podání.
Původ této speciality sahá do doby arabské nadvlády nad ostrovem Sicílie. Vznikla úpravou levantského jídla kibbeh na místní podmínky. Výraz arancini znamená italsky „malé pomeranče“.Jedná se o kuličky z italské rýže arborio s parmazánem, plněné mozzarellou, obalované v panko strouhance a zprudka osmažené, podávané s lehkou tomatovou omáčkou.
Nenechte si ujít příležitost tuto specialitu ochutnat a dozvědět se o ní více! Nebude chybět výběr italských vín a prosecca.
Potkejte se s přáteli či kolegy a vychutnejte si středomořskou atmosféru letního Manifesta.