Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Radka Denemarková - online čtení

Menu
náš tip
08.04. do 08.04.
14:00 - 14:30
CityBee podporuje
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Radka Denemarková - online čtení

Krátký rozhovor a autorské čtení se spisovatelkou Radkou Denemarkovou online na TV Mall.

 
Cena: Zdarma
 
CityBee podporuje
Online
15000, Praha
Vizitka pořadatele 
 

Mezinárodní knižní veletrh a literární festival Svět knihy Praha musel zrušit konání svého 26. ročníku. Pro českou literaturu a knižní trh jde o klíčovou akci, jeden z vrcholů sezony. Proto se organizátoři rozhodli zprostředkovat v současné situaci čtenářům literaturu alespoň prostřednictvím online přenosu. Formou krátkého rozhovoru a autorského čtení navštíví české domácnosti výběr tuzemských spisovatelů.

Organizátoři mezinárodního knižního veletrhu a literárního festivalu Svět knihy Praha, jehož konání muselo být v květnu za nastalé situace zrušeno, se rozhodli nesložit ruce v klín a pomoci české literatuře momentálně jedinou možnou cestou, a to zprostředkovaným setkáním s českými autory ve virtuálním prostředí.

Prostřednictvím platformy Donio byla založena sbírka www.donio.cz/svetknihy, kde mohou čtenáři přispět na své oblíbené spisovatele či nakladatele a zároveň pomoci k rozšíření knih potřebným.


Zpět na homepage