Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Hatebreed + Stick to Your Guns

Menu
náš tip
08.04. do 08.04.
19:00 - 23:00
Futurum Music Bar
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Hatebreed + Stick to Your Guns

Američtí Hatebreed loni oslavili pětadvacátiny. Na jednu akci si z turné s Parkway Drive odskočí do Prahy.

 
Cena: 590 Kč
 
Futurum Music Bar
Zborovská 7
15500, Praha 5 Smíchov
Vizitka pořadatele 
 

Hatebreed loni oslavili pětadvacátiny. Letos jedou turné s Parkway Drive a na jednu akci si, aby jim nezchladla krev v žilách, odskočí do Prahy. Tahle makající a pro HC scénu významná parta okolo zpěváka Jameyho Jasty si svou cestu vyšlapala sama, otevřela dveře dalším kapelám a hlavně se pro spoustu fanoušků stala pojítkem mezi metalem a hardcorem.
Hatebreed jsou si - jako každá „velká“ kapela - vědomi, jak mají znít. Pro své metalově nabroušené pojetí hardcoru cíleně zachovávají svůj typický drtivý zvuk a postupy (zapamatovatelná melodika, skočné groove riffy, čitelné tempo, razantní rytmika, sbory), přesto umí překvapit. Možná je to Jastovým ovlivněním spoluprací s Kirkem z Crowbar na deskách Kingdom of Sorrow, ale jejich houpavá výzbroj a nekompromisní Jasta s úderným projevem jakoby tím v této dekádě chytli druhý dech.

Pro žádnou kapelu není jednoduché jet s Hatebreed. Nikdo jistě nebude na pochybách, že kapela kádru Stick To Your Guns si s tím poradí. Jedni z nevlivnějších v melodickém hardcoru a všemi pódii protřelí jsou zárukou, že večer ve Futuru začne pěkně zostra.


Zpět na homepage