Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

COMA'R_Music - MR. G

Menu
náš tip
19.02. do 19.02.
20:00 - 22:00
Coma'r FoodBar
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
COMA'R_Music - MR. G

Lukáš Grüner je busker a písničkář, většinu z posledních sedmi let působí na ulicích a v klubech v zahraničí.

 
Cena: Zdarma
 
COMA'R FoodBar
Kodaňská 4
10100, Praha 10
Vizitka pořadatele 
 

Lukáš Grüner je busker a písničkář, většinu z posledních sedmi let působí na ulicích a v klubech v zahraničí a to převážně v Německu,  ať už jako občasný frontman norimberského uskupení “Greet from street” nebo jako člen dua “Mr.G & Vagabond” a nově také "Lukas & Lucia". Ve svém soul-folkovém podání vám představí písně ze své vlastní sbírky doplněné o covery svých hrdinů. V rámci středečního hudebního večeru zahraje 19.2. v baru Coma'r!

 

Vstup volný

 

Busker, singer/songwriter 

For past seven years mostly roaming around Germany and playing on streets and in local clubs as an occasional frontman of bavarian band called “Greet from street” as well as a part of Czech-american duo called “Mr.G & Vagabond” and now starting a new project “Lukas & Lucia”. His soul-folk performance of his original songs followed by covers from his music heroes will hopefully satisfy even very picky ears… He's heading to Coma'r for the next show, so don't miss him!

 

Free admission


Zpět na homepage