Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

EAF #4: Nebezpečná rychlost

Menu
náš tip
24.02. do 24.02.
20:30 - 23:30
Kino Aero
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
EAF #4: Nebezpečná rychlost

Absolutní etalon žánru, devadesátková pecka s Keanu Reevesem a Sandrou Bullock, podle které by se dal akční film vyučovat!

 
Cena: 150 Kč
 
Kino Aero
Biskupcova 87/31a
13000, Praha 3
Vizitka pořadatele 
 

Když režírují kameramani, většinou se na to dá koukat, ale chybí tomu drajv. To ale debutu Jana de Bonta rozhodně vyčítat nemůžete! Ve výjimce z pravidel nahání Keanu Reeves autobus krocený Sandrou Bullock. Ta sice přišla o řidičák kvůli rychlé jízdě, ale to se ještě bude hodit, neboť hlavním úkolem tentokrát je právě nezastavit. Jakmile začne tachometr tikat pod 80 km v hodině, exploduje bomba na podvozku. Autobus ani děj nezpomalují, což řadí Nebezpečnou rychlost mezi akční klasiky devadesátek, komplet s novým prototypem akčního hrdiny - Keanu Reeves byl zranitelný frajer, se kterým se ztotožnili chlapi a líbil se i ženám. Obrovský úspěch však zajistila hlavně neokoukaná kombinace akčního thrilleru a detektivky, co nikdy nenechá vydechnout. Snímek, který nedokázal napodobit ani jeho duchovní otec, získal dva Oscary a pět cen MTV, což v přepočtu vydá cca za 771,5 Českého lva. Tolik sošek by se snad ani do jedné české Karosy nevešlo. Vy si teď hned kupte lístek, abyste si ho mohli cvaknout u vstupu do sálu. Slibujeme, že to bude velká jízda.


Zpět na homepage