Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Tim Burton - Návraty

CityBeeCityBee

Menu

Až 10 hodiny zábavy a atrakcí v The Playground. Už ve středu 8. května!

redakce@citybee.cz | 3. 5. 2024

Přijďte ve středu 8. května do The Playground Na Příkopě 14 (naproti Paláci Myslbek) a využijte jedinečnou nabídku na NEOMEZENOU kartičku na atrakce v Arkádové herně, Zrcadlový labyrint, Benátský kolotoč, hydraulické bagry a závodní autíčka. Hodiny neomezené zábavy pouze za 850 korun pro celou rodinu.

Další info 
www.theplayground.cz

 

The Playground

Vítej ve světě plném neuvěřitelných atrakcí a senzačních dárků. U nás zažiješ ten...

The Playground, největší kryté zábavní rodinné centrum v Praze, otevírá každý den v 10 hodin. Takže ve středu 8. května si můžete užít až 10 hodin zábavy a řádění na atrakcích do zavíračky ve 20 hodin.

Exkluzivní nabídku si pro návštěvníky připravila i Mercuria Lasergame – členitá aréna, která vás při hře vezme na cestu kolem světa, nabídne slevu 25 % ze vstupného v každou celou hodinu – vyzvěte sourozence nebo kamarády! Lasergame je vhodné pro dospělé i děti již od 6 let a skupiny až 14 osob.

V Motýlím domě Papilonia, který je rovněž součástí komplexu The Playground, najdete až 600 živých tropických motýlů. Ve středu 8. května je pro návštěvníky připravena sleva 20 % na všechny druhy vstupného.

Zábavní den můžete zakončit v aréně virtuální reality DIVR Labs, která svými třemi unikátními hrami zavede účastníky do Rudolfínské Prahy, ztracené podzemní laboratoře zamořené obřími pavouky a nebo na postapokalyptickou Zemi, kterou ovládají hordy zombíků.

Všechny hry jsou vhodné až pro 4 hráče.

Zábava v The Playground

Oslavte Den vítězství 8. květen s rodinou a využijte volný den k návštěvě největšího indoor zábavního centra v Praze. Kromě speciálních nabídek na atrakce si užijete také interaktivní stanoviště s pexesem a malováním podle čísel od Ravensburger a hlavně oblíbené závody na mechanických koníčcích.

Upozornění na závěr – produkty nebudou na prodej! Ale v The Playground vám to vynahradí pomocí dárečků na památku, které dostanou účastníci za zapojení do nejrůznějších aktivit.

Čím dřív do The Playground přijdete, tím déle vám karta na neomezenou zábavu (za 850 korun) bude platit. Čeká vás tedy až 10 hodin řádění na atrakcích! A pokud budete potřebovat občerstvit, můžete navštívit zbrusu novou kavárnu v prvním patře.

 

The Playground

Vítej ve světě plném neuvěřitelných atrakcí a senzačních dárků. U nás zažiješ ten...



Výpis článků