Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

OC Letňany bude hostit největší herní zónu Mattel v České republice

redakce@citybee.cz |14. 4. 2023

Do 30. dubna si návštěvníci OC Letňany mohou užít největší herní zónu Mattel v České republice. Tato zóna nabízí nejen možnost hrát si s oblíbenými hračkami značek Barbie, HotWheels a Fisher Price, ale také program s různými soutěžemi a zábavnými aktivitami. Navíc při příležitosti Dni Země se bude konat akce Barbie uklízí Letňany, kdy návštěvníci spolu s Barbie a její týmem udělají dobrou věc pro naší planetu. 

 

OC Letňany

Regionální nákupní centrum. Obchody, restaurace, kavárny, multikino....

Herní zóna s oblíbenými hračkami od světoznámého výrobce Mattel je umístněná v přízemí OC Letňany nedaleko prodejny H&M a je otevřena každý den od 10:00 do 19:00 hodin. Čtyři interaktivní hrací zóny nabízí hru, radost a zábavu nejen dětem, ale i celé rodině. Růžová zóna je rájem nejen pro malé holčičky, milující dnes již kultovní postavičku Barbie. Všem malým princeznám se jistě rozzáří oči při hře se svými oblíbenými panenkami.

Modrá zóna s legendárními autíčky Hot Wheels, které již slaví 55 let, nabízí zábavu pro kluky a jejich tatínky.

Pro ty nejmenší je připravena hrací plocha Fischer Price se spoustou zajímavých hraček. Rodiče a starší děti ocení chill-out zónu s pohodlnými sedacími vaky a herními konzoly.

Kromě hracích zón jsou pro návštěvníky připravena i překvapení v podobě doprovodných programů pro celou rodinu. Soutěže o atraktivní ceny, rozdávaní dárku a zábavní aktivity probíhají vždy o víkendu. Zábava je určená pro celou rodinu.

Navíc při příležitosti Dne Země 22. dubna, budou moct návštěvníci udělat dobrou věc a spolu s Barbie a její týmem uklidit Letňany. OC Letňany se rozhodlo přijmout odpovědnost za životní prostředí a pomoci při jeho ochraně. Barbie a její tým budou mít na starosti organizaci úklidové akce, která se bude konat venku u vstupu od sídliště. Návštěvníci, kteří se zapojí do této akce, budou odměněni. Vybavení k úklidu bude k dispozici v růžovém registračním Barbie stanu a odměny za úklid dostanou všichni malý i velcí pomocníci v Mega herně Mattel.

Více informací ⇒ ZDE

 

Mega herna Mattel

OC Letňany

14.04. - 04.06.

Výpis článků