Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Crème de la Crème – Nejlepší italská zmrzlina v Praze

CityBeeCityBee

Menu

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na unikátní koncert Coldplay v pražském kině

redakce@citybee.cz | 5. 4. 2023

Coldplay se vrací do kin se svým koncertním záznamem Music of the Spheres a vy máte šanci vyhrát 8 vstupenek na tuto nevídanou podívanou. Tuhle „největší show na planetě Zemi“ budete mít šanci vidět jen dva večery, a to 21. a 23. dubna. Tak co, jdete do toho? Jdete do kina? Na koncert?

coldpl.jpg

Music Of The Spheres: Live At River Plate je sestřihem deseti vyprodaných koncertů na stadionu River Plate v Buenos Aires, navíc s nově mixovaným zvukem. Záznam byl natočen s použitím 30 kamer, dronů a speciální technologie, která zvládne zaznamenat 360° obraz. Koncertní záznam režíroval Paul Dugdale, který získal cenu BAFTA a nominaci na Grammy. V kinech bude koncert navíc doprovázet krátký pohled do zákulisí, který obsahuje dosud neviděné rozhovory s kapelou.

Setlist koncertu obsáhne jak novinky z posledního alba Music of the Spheres, tak celou plejádu hitů jako Fix You, Yellow, Viva La Vida či Scientist. Vizuální stránku doplňují barevné lasery, propracovaný světelný design i dálkově ovládané LED náramky na rukou návštěvníků. Diváci se mohou také těšit na speciální hosty – Grammy oceněnou H.E.R. a Jina z populárního K-popového fenoménu BTS, se kterým představí debut singlu The Astronaut.


Coldplay jsou bez diskuze jednou z nejúspěšnějších hudebních formací jedenadvacátého století. 

Soutěž o vstupenky na koncert

Chcete vyhrát jednu z osmi vstupenek na pražské promítání filmového koncertu Coldplay? Stačí odpovědět na otázku níže v soutěžním formuláři.

P.S. 1 uživatel = 1 odpověď na soutěžní otázku. Díky!


cold.jpg
Coldplay mají na svém kontě více než sto milionů prodaných alb, tři z jejich nahrávek jsou mezi padesátkou nejprodávanějších v Británii.


 

Coldplay – Music Of The Spheres: Live At River Plate

Butikové kino Přítomnost

23.04. 20:00

Výpis článků