Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Kam v Praze na skvělou snídani

CityBeeCityBee

Menu

Příští stanice svět: Festival příležitostí pro mladé se blíží!

redakce@citybee.cz |18. 9. 2022

Druhý ročník akce Příští stanice svět letos s podtitulem "Festival příležitostí pro mladé" se blíží. Dveře se pro vás otevřou v celém přízemí Domu zahraniční spolupráce už 20. září. Kromě diskuzí, přednášek a workshopů vás čekají i kvízy, soutěže nebo chill out zóna. Vystoupí Anatol Svahilec a Garçon se Slam Poetry a těšit se můžete i na Ventolina. Vstup je zdarma.

 

Příští stanice svět

Dům zahraniční spolupráce

20.09. 14:00

V konferenčních místnostech EVROPA a SVĚT se můžete těšit na workshopy, diskuze a přednášky se zajímavými hosty, absolventy zahraničních studií, stáží a dobrovolnictví. Dozvíte se, kdy, jak a kam můžete vyrazit za mezinárodní zkušeností, jak úspěšně podat projekt, který vám pomůže splnit si svůj sen a jak cestovat ekologicky a zodpovědně.

Na hlavní stage vystoupí Anatol Svahilec a Garçon se Slam Poetry, Buchty Live z Rádia Wave vyzpovídají zajímavého hosta a v panelové diskuzi se od známých osobností mladé generace dozvíte, jak dát sílu svému hlasu a zapojit se aktivně do společenského dění. Celý večer pak zakončí koncert hudebníka Ventolina!

Akcí vás provedou oblíbení moderátoři Johan Mádr a Ondřej Havel a o hudební podkres celého dne se postará Dj Márty. A to není zdaleka všechno. Čekají vás kvízy, soutěže, chill out zóna a další.


VIDEO: Podívejte se, jaký byl loňský ročník festivalu.

A co je úplně nejlepší? Vstup na akci je ZDARMA. Zájemcům o workshopy a přednášky v místnostech EVROPA a SVĚT jen doporučujeme pojistit si svoje místo jednoduchou online registrací.

Zaregistrovat se můžete i na místě, ale kapacita pro přednáškové místnosti je omezená, proto se raději zaregistrujte s předstihem. Registrace běží na festivalových stránkách, kde také najdete kompletní program a všechny informace www.prististanicesvet.cz.

clanky9/ventolin.jpeg

Výpis článků