Jaký je koncept vašeho podniku? Kdy a za jakým účelem by k vám lidé měli přijít?
Nejsme tradičním podnikem zaměřujícím se na jednu kuchyň, ale spíše se zaměřujeme na to, co je dobré a co nás
baví, ať už je to moderní varianta české zemlbáby, nebo Eggs benedikt. K obědu si u nás každý najde to, co má
rád.
Otevřeli jste bistro na Malé Straně – cílíte tedy primárně na turisty?
Ne, určitě cílíme i na lokální pražské povaleče, kteří mají rádi dobré a kvalitní jídlo a pití. Pro štamgasty
máme i slevy.
Proč vlastně název Mail Room Bistro? Jakou máte spojitost s poštou?
Náš název vychází z prvotní funkce budovy, kde sídlíme – byla to totiž vůbec první pražská pošta, která
fungovala už od roku 1622. Celou budovu jsme zanechali v původním poštovním duchu, od apartmánů v residenci až po
bistro.
SNÍDANĚ? KDYKOLI
Nabízíte snídaně a brunche už od 7:30, což není obvyklé. Proč vlastně?
Pražané vstávají v různé hodiny a nejvíce nás dokáže naštvat, když propásnete poslední snídani například
o půl hodiny nebo naopak přijdete moc brzy. Proto nabízíme brunche celý den. Pro pijany je součástí brunche i silný
domací vývar „na zpravení“.
Jak byste charakterizoval vaše menu?
Kromě stálého brunche se naše menu bude měnit vždy podle sezónních potravin. Nabízíme bio čerstvé produkty z naší farmy, které jsou rovněž součástí některých chodů.
Máte poměrně obsáhlý vinný lístek, proč?
Cestovatelé, místní, víno znalci nebo jen milovníci českého vína mají jiné chutě a my chceme, aby si u nás každý
našel to svoje, ať přijel z Bogoty, nebo jen seběhl z Nerudovy ulice.
Jaké jsou vaše plány na další rozvoj? Chystáte něco zajímavého na léto?
Chystá se otevření baru rovněž v areálu residence Old Royal Post. Během letních měsíců se můžete těšit na
speciální akce spojené s atmosférou opravdové fungující historické pošty.