Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Den otevřených dveří MMR

Menu
náš tip
28.09. do 28.09.
09:30 - 16:00
Ministerstvo pro místní rozvoj
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Den otevřených dveří MMR

Chcete se dozvědět více o Ministerstvu pro místní rozvoj, o jeho práci, nebo jen poznat pozoruhodné prostory hlavní budovy?

 
Cena: Zdarma
 
Ministerstvo pro místní rozvoj
Staroměstské náměstí 6
Praha 1
Vizitka pořadatele 
 

Co vše je pro vás připraveno: 

V půl desáté dopoledne Vás přivítá ve foyeru ministerstva a pozve dál ministryně Karla Šlechtová. 

Ve skupinkách s průvodcem si budete moci prohlédnout budovu ministerstva v rámci komentovaných prohlídek, které se budou konat zhruba každých 30 minut. Prohlídková trasa zahrne foyer budovy, jednací prostory ministerstva - velkou zasedací místnost, sekretariát a salonek ministryně a Akademii veřejného investování. 

Součástí prohlídky budou zajímavosti z práce a historie ministerstva, ochutnávky českých krajových specialit, vystoupení tanečních a pěveckých skupin.

Pro zájemce o práci ministerstva a například i o dotační programy pomáhající rozvoji regionů budou k dispozici informační a propagační materiály

Den otevřených dveří na MMR ČR se koná u příležitosti Dne české státnosti 28. září 2017 v budově ministerstva na Staroměstském náměstí 6 v Praze od 9:30 do 16 hodin.


Zpět na homepage