Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Dvojí život Veroniky na střeše Veletržního paláce

Menu
náš tip
23.08. do 23.08.
20:30 - 23:00
Letní retrokino na střeše Veletržního paláce a v zahradě AVU
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Dvojí život Veroniky na střeše Veletržního paláce

Promítání pod širým nebem.

 
Cena: od 80 Kč
 
Letní retrokino na střeše Veletržního paláce a v zahradě AVU
Dukelských hrdinů 47
Praha 7
Vizitka pořadatele 
 

Zvláštní příběh dvou identických dívek, Polky a Francouzky, lze vnímat v nejrůznějších rovinách. Divákovi se záměrně otvírá nekonečný prostor pro úvahy a reflexe. Zatímco "polská" Veronika dává před láskou k muži přednost lásce k hudbě, a proto také umírá, "francouzská" Veronika volí zdánlivě "příjemnější" životní cestu. Obě ženy, které se náhodně setkají jen na dálku a na kratičký okamžik, trpí stejnou srdeční nemocí, mají stejná gesta, používají stejné předměty. Také vztah k otcům je velmi podobný. Zatímco první umírá pro lásku k umění, druhá nachází - jakoby v podvědomí poučena jejím údělem - životní lásku k muži, který je možná strůjcem jejich příběhu. Záhadné věci se tu dějí s neuvěřitelnou přirozeností a jednoduchostí.

ONLINE REZERVACE spouštíme v den projekce ve 12:00 zde, rezervace nevyzvednuté 10 minut před projekcí propadají. Garantujeme 100 míst k sezení, nad rámec této kapacity není možné další diváky z bezpečnostních důvodů na střechu vpustit. Prodej vstupenek na místě začíná vždy půl hodiny před projekcí. Deset minut před projekcí jdou do prodeje také nevyzvednuté rezervované vstupenky.


Zpět na homepage