Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

Smíchov film festival

Menu
náš tip
31.05. do 31.05.
17:00 - 19:00
Kavárna co hledá jméno
web
  • Omlouváme se, ale Vaše zařízení
    neumožňuje vygenerovat akci přímo.

    Pro zaslání náhradního exportu v e-mailu
    se musíte nejprve přihlásit.
 
Smíchov film festival

Filmový festival v Kavárně co hledá jméno.

smichov
Stroupežnického 493/10
15000, Praha 5
Vizitka pořadatele 
 

Rok se s rokem sešel a znova je tady čas si pustit nějaký pěkný filmový kousky, který vznikaj v našich (studentských) řadách. Poprvý za 7 let přesouváme tuhle akci pryč ze školy, abysme ji zbavili tý fádní atmosféry školní třídy a otevřeli jí i pro ostatní šikovný tvůrce.

Ale teď už k tomu důležitýmu – k filmům. Jan Karel Pavlík se ukáže s luxusním sci-fi snímkem Cahuenga o stejnojmenném hrdinovi – majiteli erotické videopůjčovny. Oliver Beaujard nás zavede do jiného světa s filmem Scifensia a předvede i film Fleur, který velmi originálně vypráví příběh otce a syna hledajících k sobě cestu. A nakonec hodně vymazlenej animák Rybáři přijde promítnout Bára Anna Stejskalová. A pro ty, který by to třeba víc zaujalo, tu bude možnost s tvůrci prohodit pár slov. Každopádně doufáme, že se vás sejde co nejvíc, a budeme se na vás těšit 31. května v Kavárně, co hledá jméno! (P.S. pro Zatlanku – jedna z posledních možností získat kredity)


Zpět na homepage