Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
Zavřít reklamu
  Prague Bike Fest 2024

CityBeeCityBee

Menu

Nový týden = design (×2) + fotky (×2) + kafe (×2)

redakce@citybee.cz | 5. 11. 2017

V novém týdnu nás čeká spoustu kávy, designu i fotografií. Kdo chce trochu procvičit mozkové závity, toho zveme na Týden vědy a techniky, a kdo by byl radši, kdyby si trochu zacvičilo a láskou se rozbušilo jeho srdce, ten musí na výstavu Love is HARD.

tipytydne.jpg

Akce, které si užijete CELÝ TÝDEN

Věda: Letošní Týden vědy a techniky nabídne nejen přednášky, výstavy, dny otevřených dveří, dokumentární filmy, ale třeba i Dům nanohrůzy nebo hmyzí speciality.

 

Týden vědy a techniky AV ČR 2017

Akademie věd České republiky

06.11. - 12.11.

Fotografie: Vášniví fotografové by neměli vynechat FotoŠkoda FEST. Kromě spousty přednášek (o začátečnických chybách, nočním fotografování nebo o tom, jak se fotí ženy) bude k vidění výstava fotografa Tomáše já-mám-balkón Třeštíka či výstava renomované představitelky světové módní fotografie Ellen von Unwerth.

 

FotoŠkoda FEST

Centrum FotoŠkoda

06.11. - 12.11.

Design: Národní dům na Smíchově představí 100 italských designerských ikon od 30. let až do současnosti, se speciálním zaměřením na díla italského designerského génia Vica Magistrettiho. Vstupné je zdarma.

 

Italský Design

Národní dům na Smíchově

07.11. - 19.11.

vedy.jpg
Týden vědy a techniky

Kam vyrazit v ÚTERÝ

Přijďte si do Skautského institutu na Staromáku pro pár triků a udělejte ze své popelnice hubeňoura. Přestaňte nakupovat zbytečné věci a začněte šetřit nejen svou peněženku, ale i přírodu a své zdraví.

 

EGO x ECO: Bezobalu

Skautský institut na Staromáku

07.11. 19:00

Co s volným časem ve STŘEDU

V holešovickém Vnitroblocku odstartuje audiovizuální výstava, které bude simultánně probíhat na třech místech (ještě Pasáž českého designu a The Chemistry Design Store). Hlavní motivem výstavy je láska a dnešní partnerské vztahy.

 

Love is HARD

Vnitroblock

08.11. 19:00


 

Program na ČTVRTEK

Ve čtvrtek se můžete zajít mrknout, jak se dají zdobit kávové hrnky, jak se na kávu správně maluje a nebo jak se maluje kávou. Kromě kávy vás čekají i cupcakes, budete si moci koupit kávovník a chybět nebude ani hudba.

 

Plný Block vol 5. - Coffee Jam

Vnitroblock

09.11. 15:00

Na kávu můžete zajít i do nové kavárny na Žižkově. 

 

Café VOX mundi

Káva, víno, dobré jídlo, zábava, jazyky a dobrá společnost....

Co stihnout v PÁTEK (nebo klidně až o víkendu)

V pátek v Hybernské startuje site specific přehlídka mladého umění. Během deseti dní budete moci ve dvou domech navštívit přes 60 ateliérů, a to vše za pouhých 100 Kč. 

 

Pokoje VI.

Studentská Hybernská

10.11. - 19.11.

Damska obuv Bullboxer


Filmy, které v multiplexech neuvidíte

 

Film: Máma z basy

Skautský institut na Staromáku

07.11. 19:00


 

Lynch v Aeru

Kino Aero

07.11. - 11.11.


 

Ozvěny Noir Film Festivalu v Praze

Kino Lucerna

09.11. - 10.11.



 
Výpis článků