Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Playpaper - atelier pro každého

Praha 4, Roztylská 2321/19, 14800

zpět na výpis
Tip
 
Playpaper - atelier pro každého

Vytvořte si vlastní unikátní obraz i bez výtvarného nadání!

Telefon:721 842 330
Kategorie: kultura|vizuální uměnízábava|zábava - ostatnípoznání|ostatnípro děti|Kreativita

Zábavná malba nejen na plátno pomocí kyvadla, rotace a dalších technik, ke které není potřeba uměleckých schopností. Fascinující dílo zvládnou vytvořit i děti!

Art studio Playpaper

Playpaper je ideální místo nejen pro rande, ale i relax s rodinou nebo přáteli i firemní akce, kde zaplesá srdce nejen každého kreativce. Skvělou atmosféru dokresluje příjemná hudba a také je možno zakoupit občerstvení.

Techniky malby

V art studiu Playpaper se zaměřujeme na 3 umělecké techniky za použití rotačního stolu a malířských doplňků, ovšem dalším nápadům se meze nekladou. Se všemi technikami a doplňky vám poradí a pomůže náš personál.

Pouring

Nalévání barev, které z tebe udělá umělce. Litím a prolínáním tekutých akrylových barev jedna přes druhou vykouzlíč krásné a neotřelé abstrakce a mramorové struktury. U této techniky doporučujeme spíše menší rozměry plátna, počítej zároveň s větší spotřebou barev.

Pendulum art

Kombinací kyvadlové barvy, náhody a zemské gravitace vzniká unikátní a neopakovatelný obraz. Tato technika je ideální na několik menších pláten nebo pláten větších rozměrů, kde vytvořené vzory krásně vyniknou. Zároveň není tak velká spotřeba barev jako u předchozí techniky.

Spin art

Při této technice se vytváří obrazy pomocí rotujícího plátna a zavěšené malířské hrazdy různých velikostí. Výsledkem jsou pak neobyčejné duhové spirály. Tato technika je nejlepší na větších formátech pláten s velkým použitím barev.

Roztylská 2321/19
Praha 4, 14800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: