Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
28
ledna

Nora Fridrichová hostem Operitiv

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Zveme Vás na první lednový díl talkshow Operitiv s osobnostmi ze světa byznysu, kultury i vědy, která tentokrát bude pod taktovkou Ondřej Cihlář.

Datum:28. 01. 20
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Do novoročního Operitivu pozve Ondřej na jeviště tyto hosty':

Nora Fridrichová
Výrazná osobnost televizní žurnalistiky, reportérka Česká televize a již 13 let moderátorka a dramaturgyně pořadu 168 hodin. Po studijích na Karlově univerzitě studovala London University v oboru lidská práva. Účastnila se letošní série soutěže StarDance. Její Twitter je plný vtípků mířených na adresu českých politiků. Angažuje se v Klubu svobodných matek a pomáhá jim například i organizací benefičních akcí.

Jak se cítí pod palbou zlých jazyků? Kde se snaží v dnešním době fake news hledat pravdu? A jak si udržuje v politice nadhled?

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: