Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Operitiv 31

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Předvánoční díl pravidelné talk show „Operitiv“ s osobnostmi ze světa byznysu, kultury i vědy, kterou moderují Veronika Sedláčková a Ondřej Cihlář.

Datum:10. 12. 19
Cena:150 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Tereza Dočkalová
Herečka, členka souboru Divadlo pod Palmovkou, držitelka dvou cen Thálie. Po studiích herectví nastoupila do stálého angažmá v ostravské Komorní scéně Aréna, od roku 2014 je členkou souboru pražského Divadla pod Palmovkou. Od roku 2018 je moderátorkou / komentátorkou satirického pořadu Branky Body Kokoti, který se věnuje otázkám rovnosti pohlaví a právům menšin. Jak reagovala na nabídku moderovat satirický pořad? Je podle ní společnost k ženám spravedlivá, nebo máme k rovnosti stále daleko? A dává si novoroční předsevzetí?

Ladislav Heryán
Římskokatolický kněz, doktor teologie a „pastor českého undergroundu“. Od svých sedmnácti let se zúčastnil tajného teologického studia, v roce 1987 emigroval do Říma s cílem dokončit studium a vstoupit do misií v Africe. Po revoluci byl však řádovými představenými požádán, aby se po absolvování postgraduálního studia na Papežském biblickém institutu (Biblicum) vrátil do vlasti. V Českých Budějovicích, pak působil na Teologické fakultě Jihočeské univerzity, od roku 2002 působí v Praze jako ředitel a kaplan salesiánské komunity v Kobylisích. Bývá označován za „pastora undergroundu“, kázal například na pohřbu Ivana Martina Jirouse. I dnes svým vstřícným postojem, například ke sňatkům osob stejného pohlaví, vybočuje z hlavního církevního názorového proudu. Proč se rozhodl vrátit zpět a jak své rozhodnutí hodnotí s odstupem? Jaký má pocit z české společnosti a co by jí přál do budoucna?

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: