Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
ledna

Escape game Star Wars

endorfin.cz

zpět na výpis akcí
 
 

Pomozte princezně Leie a robotovi R2D2 dopravit tajné plány Hvězdy smrti na pouštní planetu dříve, než se jich zmocní vojáci impéria!

Začátek:02. 01. 19
Konec:31. 12. 19
Cena:od 1 200 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Je občanská válka a váš tým bojuje na straně povstalců. Vašim špehům se podařilo zmocnit tajných plánů nejdokonalejší zbraně říše – Hvězdy smrti. Princezna Leia pronásledovaná zákeřnými agenty impéria, nahrála tyto plány do robota R2D2 a pověřila ho, aby je dopravil na pouštní planetu. Vaším úkolem je najít robota R2D2 a pomoci mu dostat se v záchranném modulu na pouštní planetu dříve, než se plánů zmocní vojáci imperia. Budoucnost galaxie závisí na vás! Nechť vás provází Síla!

Hra je vhodná nejen pro děti, ale i dospělé.

ENG:

It is time of civil war and your team is fighting on the side of the insurgents (rebels). Your spies captured classified plans of the most perfect weapon of the empire – the Death Star. Princess Leia, persecuted by insidious agents of the Empire, uploaded these plans to the R2D2 and charged him to take them to the Desert planet. Your task is to find him and together get in the rescue module on the Desert planet… before the Imperial soldiers take over the plans. You have 60 minutes, may the force be with you!

Adventure scenario suitable for families with children.

Endorfin
Tel: 725944311
Petrohradská 216/3
Praha 10, Vršovice, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: