Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
ledna

Escape game Freddy Krueger

endorfin.cz

zpět na výpis akcí
 

Spokojeně jste ulehli do postele a usnuli. Ovšem do vašeho poklidného snu se vkradl Freddy Krueger a snaží se Vás zabít. Zvládnete mu utéct?

Začátek:02. 01. 19
Konec:31. 12. 19
Cena:od 1 500 Kč
Čas:10:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Úniková hra na motivy nejslavnějšího hororu osmdesátých let – Noční můry v Elm Street. V naší hře během 60 minut zažijete však méně strachu a více zábavy, takže je vhodná i pro děti od 12 let. Tato hra představuje klasiku v moderním zpracování pro všechny ty, kdo se nebojí, že se neprobudí.

 

ENG:

As any other day, you fell asleep in your bed. But today, your peaceful dream was stolen by Freddy Krueger that tries to kill you. You have 60 minutes to wake up from this nightmare, 60 minutes before Freddy kills you not only in a dream but also in real life and never again open your eyes....


Escape game is based on the most famous horror of the eighties – Nightmares on Elm Street. There is however less fear and more fun, so it is also suitable for children from 12 years of age. This game is a classic presented in modern way for all those who are not afraid they would not wake up.

Endorfin
Tel: 725944311
Petrohradská 216/3
Praha 10, Vršovice, 101 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: