Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
ledna

Zodiac Patres - úniková hra

THE CHAMBER Escape Game Prague

zpět na výpis akcí

Za hodinu si pro Vás odvedou na popraviště. Budete se litovat, nebo dáte hlavy dohromady a ukážete, že vám nikdo svobodu nevezme?

Začátek:01. 01. 24
Konec:31. 12. 24
Čas:08:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Zodiac Patres je vysoce atmosférická úniková hra plná překvapení, nečekaných hádanek a neotřelých řešení. Od začátku do konce na vás bude dýchat tíživé prostředí autentického, stovky let starého vězení plného děsivých nástrojů a stop po mnoha nešťastnících před vámi. Dojde nejen na Váš mozek, ale i šikovnost a zručnost!

Každý to zná. To si takhle jdete večer z hospody domů a na paty se Vám nalepí podezřelé individuum v lehce středověkém outfitu a mumlá si něco v cizím jazyce. Přestože si drží odstup, víte o něm. Chcete se ale vyhnout konfrontaci s nějakým potrhlým turistou a ignorujete ho, dokud nezmizíte ve svém domě. Vyčistíte si zuby, nakrmíte andulku a jde se do hajan.

Střih, přítmí, chlad, zděšení! Probouzíte se v neznámé starobylé místnosti, uprostřed které stojí masivní stůl a za ním několik postav ve středověkých hábitech, hovořící těžko srozumitelnou staročeštinou. Vše okolo Vás vypadá, jako byste se ocitli ve středověku. Postavy o sobě prohlašují, že jsou trestním tribunálem jistého prastarého řádu, jenž má za úkol chránit tajemství z hluboké minulosti.

Prý jste se dopustili vážného zločinu, za který nad Vámi bezprostředně vynášejí trest nejvyšší – upálení. Marně se snažíte bránit že Vaším největším prohřeškem bylo pozdní podání daňového přiznání. Pánové svému bláznivému scénáři věří a žalářník Vás nevybíravým způsobem odvádí do temného vězení, ve kterém budete čekat na nevyhnutelné.

Nemůžete věřit tomu, že je to realita. Ta banda bláznů evidentně stále žije ve středověku, mají vás v hrsti a vám nezbývá, než hrát dle jejich pravidel. Strávíte čas v žaláři litováním sama sebe, nebo opět prokážete své schopnosti a pomocí perfektní týmové spolupráce uniknete ze spárů této podivné sekty?

  • dobrodružná

  • 60 minut

  • 2–6 hráčů (doporučený počet 4–5)

  • střední náročnost

  • vhodná pro rodiny

THE CHAMBER Escape G...
Tel: 777779005
Petrské náměstí 1186/1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: