Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Velvet party in the Jungle

Monkey Bar

zpět na výpis akcí
 

Ať poslední den roku 2022 stojí za to! Dine. Drink. Dance.

Datum:31. 12. 22
Čas:19:00 - 23:59
Kategorie: zábava|party a kluby

V poslední večer roku se oblečte do sametu a přijďte do The Monkey Baru na silvestrovskou párty, kterou dokonale popisují tři slova: Dine. Drink. Dance. V sametovém oblečení krásně zapadnete a navíc vás odmění welcome drinkem.

Hrát bude DJ Kewu, nominovaný na cenu Esquire Man, a o překvapení se postará soubor Kiki House of Velvet. K (ne)zodpovědnému pití se podává občerstvení Monkey Bites Menu. Po odpočtu posledních minut roku 2022 pod heslem „Wash off your sins with shots“ se rozjede taneční afterparty a podává se půlnoční raut.

Při rezervaci místa předem se vstupné neplatí, minimální konzumace činí 3000 Kč a zahrnuje veškerý program. Kdykoli během noci je možné přijít za vstupné 850 Kč bez rezervace místa, v ceně vstupenky je welcome drink a půlnoční raut s celým programem. 

Monkey Bar
Tel: +420 226 216 599
Opletalova 21
Praha, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: