Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
května

ONLINE: Hovory z Brumlovky - Alžběta Králová

Brumlovka

zpět na výpis akcí
 

Rádi bychom Vám představili nový projekt Hovory z Brumlovky.

Datum:26. 05. 21
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 19:30
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Rádi bychom Vám představili nový projekt Hovory z Brumlovky.

Každý měsíc si budeme zvát lidi, kteří dle nás mají co říct a svůj pracovní či osobní život mají nějak spojený právě s Brumlovkou. Chceme pro Vás hledat inspiraci, pracovní i osobní hodnoty, rady, ale i představovat životní výhry a prohry. 

Jiná osoba, jiné téma, pokaždé na Brumlovce.

TENTO MĚSÍC: ALŽBĚTA KRÁLOVÁ

Zakladatelka a Managing Partner firmy IPM Consulting, s. r. o., zakladatelka a politická konzultantka Institutu politického marketingu a zakladatelka a ředitelka Ženského byznysu. Ženský byznys si klade za cíl např. srovnávání podmínek na pracovním trhu a za 6 měsíců vzdělal zdarma 6 000 žen z celé České republiky.

Zkušenosti sbírala na vítězných kampaních v zahraničí, především ve Spojených státech amerických a ve Francii. Trendy a nástroje z vedení kampaní přenáší a adaptuje do českého prostředí, kde přispívá k jejich profesionalizaci. Za svoji práci získala čtyři profesní ocenění v České ceně za PR a v soutěži Young Lions. Cílem je profesionalizace a kultivace českého prostředí. Je absolventkou prestižního programu americké vlády - International Visitor Leadership Program (IVLP) a místopředsedkyní Českého klubu absolventů IVLP pod Velvyslanectvím USA v Praze.

Rozhovorem Vás bude provázet EDUARD FOREJT 

Rozhovor proběhne online na facebookovém profilu BB Centra.

Brumlovka
Tel:
Náměstí Brumlovka
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: