Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
06
července

Venkovní úniková hra: Tour de Wine - Po kapkách zločinu

Get Out Fun

zpět na výpis akcí
 

Rády byste si užily skvělý večer se skleničkou vína okořeněný zábavnou detektivkou?

Datum:06. 07. 20
Cena:1 199 Kč
Čas:16:00 - 23:00
Kategorie: zábava|party a kluby, zábavní centra

Dámy, všechny to známe, někdy prostě nadejde čas jen na kamarádky a klábosení. Proto jsme si vymyslely tradiční dámskou jízdu po pražských vinárnách, kde si každý měsíc společně oddychneme, probereme, co se stalo a nestalo, kdo nás naštval a kdo potěšil a to všechno nad sklenkou výborného vína.

 

Už několik dní se těšíte, máte toho tolik na srdci. Konečně nadešel Váš večer, jenže jedna z kamarádek bez omluvy nedorazí, a navíc nebere mobil. To je celá Nikola, vždycky se s někým "zakecá" a ztratí pojem o čase. Mrazit Vás z toho začne až poté, co pod stolem najdete její mobil.

Pátrání po zmizelé kamarádce Vás zavede do neprozkoumaných, ale o to krásnějších pražských vináren, kde ochutnáte lahodná vína, vyluštíte záhadné úkoly a osvojíte si správnou vinařskou etiketu. Doufáme, že po tom všem najdete i svou ztracenou kamarádku.

Get Out Fun
Tel: 721083383
Národní třída
Praha, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: