Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
února

Pražská Zoo - Noemova archa

Get Out Fun

zpět na výpis akcí
 

Venkovní úniková hra na motivy známé biblické pověsti, kterou si můžete zahrát kdykoli v otevíracích hodinách pražské Zoo.

Datum:15. 02. 20
Cena:od 990 Kč
Čas:09:00 - 16:00
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Procházka pražskou zoologickou zahradou, která je inspirovaná biblickým příběhem o Noemově arše. Pomozte zachránit zvířátka na archu, aby je nepotkal stejný osud jako dinosaury či jednorožce. Najděte indicie, vyluštěte zapeklité hádanky a dostaňte se zdárně do cíle.

Hra unikátním způsobem propojuje svět kolem nás s virtuální realitou, díky čemuž si ji užijete na maximum. Můžete si zvolit ze dvou obtížností, nejlehčí je určena pro rodiny s dětmi, střední dá zabrat i skupině přátel.
Venkovní únikovou hru s biblickým příběhem si můžete zahrát kdykoliv v otevíracích hodinách pražské Zoo. Kupte si vstupenku, nažhavte chytrý mobil, stáhněte aplikaci a vydejte se na cestu. Jsou pro Vás přichystané indicie, zapeklité hádanky, ale také příjemná procházka po Zoo na čerstvém vzduchu se svými přáteli, či rodinou.

Zoologická zahrada h...
Tel: 721083383
U Trojského zámku 3/120
Praha 7, 171 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: