Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

United Music Events s.r.o.

Praha 1, Krakovská 9, 110 00

zpět na výpis
 
United Music Events s.r.o.

ČESKÁ VEDOUCÍ ORGANIZACE PRO HUDEBNÍ TANEČNÍ UDÁLOSTI

Kategorie: kultura|hudba, vizuální umění

KDO JSME

Společnost United Music byla založena v roce 2005 s cílem pořádat velké, vysoce kvalitní taneční akce. Od začátku United Music uspořádala více než 50 dokonale propracovaných eventů v České republice, většinou v Praze. Tým United Music se v současné době skládá z lidí z ČR a Holandska. United Music patří mezi přední promotéry tanečních akcí v ČR. CO UMÍME NEJLÉPE Naším cílem je organizovat vizuálně atraktivní a exkluzivní hudební eventy, které přinášejí radost, pocit sounáležitosti, a kde se lidé mohou bavit a zároveň si odnést nové zážitky. Za tímto účelem jsme si vybudovali silné a loajální vztahy s partnery a našimi fanoušky. Mezi nejznámější akce United Music, pořádané v O2 areně, patří každoroční SENSATION – show pořádaná obvykle v květnu, a také listopadová akce TRANSMISSION – jež je vlastním konceptem United Music. Letošní Transmission oslaví již svou desátou jubilejní edici, a to 30. listopadu 2013. Pracuje se na uvedení Transmission i v zahraničí, a jak to vypadá, Transmission bude mít svou mezinárodní premiéru v roce 2014. Dále United Music pořádá klubové akce se světoznámými DJs, jako jsou Paul van Dyk, Tiesto, Armin van Buuren, Above & Beyond, Fedde Le Grand a Markus Schulz, atd. Některé z nich byly organizovány pod názvem: "PURE" . Vedle akcí v O2 areně a v klubech, zorganizovala United Music také dva ročníky outdoor festivalu Pleasure Island, s více než 7 různými EDM pódii, kde vystoupilo každý rok více než 100 DJs. V roce 2010 se festival konal v Hradci Králové, ve festival parku, který leží prostorách starého vojenského letiště. Druhý ročník se konal na letišti v Roudnici nad Labem. Společnost United Music je známá především svou precizností, kdy dbá na každý detail – cílem je zorganizovat akce na nejvyšší možné úrovni a vytvořit dechberoucí produkci. To se projevuje jak v dekoraci, speciálních efektech a ozvučení, tak i na světelné show. Těšíme se na Vás na našich budoucích akcích! Doufáme, že si je užijete spolu s námi a získáte nezapomenutelné zážitky! Pro více info se podívejte na:

www.UNITEDMUSIC.cz

www.TRANSMISSION.cz

www.SENSATION.cz

Twitter: ItsUnitedMusic

Facebook:

FB stránka United Music: https://www.fb.com/UnitedMusic

FB stránka Sensation: https://www.fb.com/Sensationcz

FB stránka Transmission: https://www.fb.com/Transmission.official

Krakovská 9
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: