Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Pražské náplavky

Praha, Hořejší nábřeží, 15000

zpět na výpis
Tip
Pražské náplavky

Nábřeží jsou zpravidla těmi nejatraktivnějšími a nejživějšími prostory. Pražské náplavky nesmějí být výjimkou. 

Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Chceme lidem ukázat, jak moc je identita pražských náplavek specifická, a to jak skrze sdílení tak vytváření. Myslíme si, že je třeba místa, na kterém člověk najde potřebné informace o tom, co se na náplavkách dělo, děje nebo dít bude. Naším cílem je zvyšovat povědomí o pražských nábřežích jako takových, a tak k nim přilákat více a více lidí. 

V kontextu města jsou náplavky zcela unikátním územím na pomezí města a přírody, které mohou poskytovat širokou škálu vyžití pro její návštěvníky. Břehy protínající Prahu skýtají nekonečný potenciál rozvoje po celém městském toku Vltavy a mohou se stát prostorem pulzujícím životem.

VIDEO: #naplavkazije
Tým kurátora pražských náplavek společně s radním Janem Chabrem, představuje nové promo video pražských náplavek.

VIDEO: Loď Tajemství
Loď Tajemství kromě posezení obohacuje náplavku hlavně kulturně
Navštívili jste její palubu? Na jedinečné divadlo s posezením vás zve přímo kapitán Matěj Forman a kurátor náplavek Petr Hozman.




VIDEO: ČAPADLO HOLLAR – prezentace sezona 2021
Tohle bylo Čapadlo Hollar za letošní sezónu! Prvek řeky, který původně sloužil pro zastávku vorů, má oživený přesah do současnosti a je nyní unikátním místem pro odpočinek a zábavu.



VIDEO: Komunitní Kobka 17 na Smíchovské náplavce
Představujeme vám Kobku 17 - komunitní prostor na Smíchovské náplavce, který si můžete pronajmout i vy!  Pro více informací k pronájmu kobky nás kontaktujte na e-mailu: podpora-naplavky@tcp-as.cz

Hořejší nábřeží
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: