Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
05
února

COMA'R_Music - 20 Minutes

Coma'r FoodBar

zpět na výpis akcí
 

Art-popový projekt založený dvojčaty Katzer

Datum:05. 02. 20
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba gastro|

20 Minutes je art-popový projekt založený dvojčaty Katzer v roce 2010. Několik let se již úspěšně živí hudbou a mají tak široký repertoár od autorské tvorby po covery světových evergreenů od 50. let po současnost (Elvis Presley, Johnny Cash, Alanis Morissette, Rihanna...). V rámci středečního hudebního večeru zahrají 5.2. i v baru Coma'r!


20 Minutes is an art-pop project founded by Katzer sisters back in 2010. They make a living as a professional musicians and so their range of repertoire is wide, beginning with original music to best-known evergreens (Elvis Presley, Johnny Cash, Alanis Morissette to Rihanna). They're heading to Coma'r for the next show, so don't miss 'em!

COMA'R FoodBar
Tel: +420222944133
Kodaňská 4
Praha 10, 10100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: