Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
ledna

BLOCK živě

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Pro obrovský úspěch, je tu máme zas. 3 slečny, které nám prozradí tajemství svého úspěchu.

Datum:23. 01. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 22:00
Kategorie: kultura|ostatní, hudba zábava| lifestyle|

Natálie Kuchárová z Chomutova studuje konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze, přes týden bydlí na koleji a doma ji zastihnete pouze o víkendu.
Její první velký úspěch byl, když v roce 2012 vyhrála první místo v soutěži Skřivánek. Úspěch v soutěži pak zopakovala v letech 2014, 2015 a 2016, kdy se jí podařilo opět vybojovat první místa. Třikrát se zúčastnila také soutěže Mladá píseň a opět pokaždé zvítězila. V roce 2017 byla do soutěže Mladá píseň pozvaná již jako čestný host.

Sarah Salloum studuje třetím rokem konzervatoř Jaroslava Ježka, konkrétně Hudebně dramatické umění. Ke zpěvu se dostala přes tanec, kterému se věnuje 12 let. Chtěla zkusit něco nového, co by ji naplňovalo úplně stejně, a to ji to zavedlo k rozvoji hlasu. Zpívá od 10 let, kdy začala návštěvovat ZUŠ. Co se týče pěveckých soutěží, tak se Sarah během studia ZUŠ zúčastnila jak okresních, tak oblastních soutěží ve svém městě, kdy se jí podařilo umístit se mezi prvními.

Petra Kregerová navštěvovala ZUŠ Horní Slavkov - zpěv, hra na kytaru. Momentálně studuje Konzervatoř Jaroslava Ježka-populární zpěv. Její Úspěchy a ocenění, 10 let v ZUŠ v Lokti, kde se 7 rokem učila zpěv a 4 roky na kytaru.V roce 2013 vyhrála 1.místo na Březovském lístku. 2014 - 2.místo na Březovském lístku. V roce 2014 si zahrála v reklamě na štrudl Hanz, kde působila jako komparz. 2015 - obdržela diplom za hlasový projev s postupem na celostátní kolo Brány 2015, kde se stala vítězem kategorie do 15 let a absolutním vítězem celé soutěže. 2016 obdržela ocenění karlovarského kraje za nejlepšího žáka ZUŠ. 2019 Momentálně působí v kapele country sisters se kterou vyjíždí i do zahraničí. A do budoucna by se chtěla nadále věnovat zpěvu.

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: