Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
června

Lenny Kravitz – Here To Love 2020

O2 arena

zpět na výpis akcí
 

Koncerty Lennyho Kravitze jsou pověstné svou energií a stejně tomu bude i tento rok, kdy vrátí koncertovat do České republiky. 

Datum:30. 06. 20
Cena:od 1 390 Kč
Čas:20:00 - 22:30
Kategorie: kultura|koncerty, hudba zábava|

Spojení hudebních stylů, jako je funky, rock’n’roll a blues, je ke slyšení i na jeho posledním jedenáctém řadovém albu Raise Vibration, které vyšlo v roce 2018. Lenny rád naslouchá mladším generacím hudebníků, ale nezapře několik desetiletí zkušeností na hudební scéně. Výsledkem je silný materiál v duchu jeho klasické tvorby. 

Lenny Kravitz je považován za jednoho z prominentních rockových hudebníků naší doby, který překračuje žánr, styl, rasu i společenské třídy. Během své dvacetileté hudební kariéry se Kravitz, který našel zalíbení v soulu, funku a rocku 60. a 70. let, proslavil jako talentovaný skladatel, producent a multiinstrumentalista. Vydal deset studiových alb, kterých se po celém světě prodalo přes 38 milionů kusů. Získal čtyři po sobě jdoucí ceny GRAMMY a zároveň je držitelem rekordu jako nejčastěji oceňovaný umělec v kategorii "Nejlepší mužský rockový pěvecký výkon".

Hudební úspěchy a jeho všestrannost mu umožnily proniknout i mimo rámec hudebního průmyslu. Lenny Kravitz se objevil v kritikou kladně přijatém filmu „Precious“, v obou dílech kasovního trháku „Hunger Games“, nebo ve snímku „Komorník“, který režíroval Lee Daniels.  Kromě hudby a účinkování ve filmu se Kravitz od roku 2003 věnuje své kreativní firmě Kravitz design Inc, která poskytuje obchodní a rezidenční služby v oblasti designu, vývoje produktů a značek jako jsou Rolex, Leica nebo Don Perignon. 

O2 arena
Tel: 266771000
Českomoravská 17
Praha 9, 190 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: