Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

Semináře: Země lesy oplývající? Stav a výhled lesnic...

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Série pěti diskuzních podvečerů, která nabídne jak zasvěcený vhled do stávající situace lesnictví, tak představí i další očekávaný vývoj.

Datum:15. 01. 20
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| poznání| fauna a flora lifestyle|

Lesy jsme si v České republice navykli vnímat jako běžnou součást krajiny a našeho života. Chodíme se do nich jen tak ochladit, skrýt před sluncem, ale po celý rok jsou pro nás také zdrojem borůvek, hub a dalších lesních plodů. Při pohledu z okna vlaku nebo z leteckých fotografií je ale mnohým zřejmé, že lesy už u nás nemůžeme brát jako cosi samozřejmého.
Budeme se ještě v krajině potkávat se smrky? Nebo jak budou lesy vlastně vypadat? Budou pro nás lesy stále volně přístupné? A jakou mají roli státní lesy v době globální změny klimatu?

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: