Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
prosince

Otevřený workshop mindfulness (Blanka Fröhlichová)

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Tématem setkání bude "Mindfulness a já: Jak mi to jde?"  

Datum:20. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 20:30
Kategorie: poznání| workshopy lifestyle|Relax,

Srdečně vás zveme na otevřený workshop mindfulness (všímavosti). Tentokrát bude naším hostem Blanka Fröhlichová. Tématem setkání bude "Mindfulness a já: Jak mi to jde?"

Vstupné je zdarma. 

Těšíme se na Vás.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼S KÝM?

Blanka Fröhlichová se dlouhodobě věnuje Mindful Breathwork, Integrativní dýchání a transpersonální terapii, kde zároveň v teamu MUDr. Zdeny Kmuníčkové 11 let působí jako facilitátorka. V posledních letech se také věnuje všímavosti, v rámci které absolvovala roční lektorský výcvik a dále osmitýdenní výcvik Relational Mindfulness Training (RMT). Momentálně prochází psychoterapeutickým výcvikem, je studentkou Škola Klinické Naturopatie a věnuje se výrobě vědomé a zcela přírodní kosmetiky S láskou EMILY. Působí jaké jako copywriter, miluje přírodu a tanec. 
 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼CO TO JE MINDFULNESS?

Mindfulness, neboli všímavost můžeme definovat jako schopnost jasněji vnímat a uvědomovat si události v přítomném okamžiku. Narůstající počet vědeckých studií uvádí všímavost ako účinnou cestu pro zvládání stresových situací, zlepšení procesu učení, posílení imunity organizmu a zvýšení kreativity.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▼KDE?

Skautský institut (Staroměstské náměstí 4, 110 00 Praha 1 )

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: