Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
prosince

Zvířátkové Vánoce 2019

Lesy hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Výjimečně se pro návštěvníky otevřou brány do výběhů, aby se mohli na chviličku proměnit v Ježíšky a předat natěšené zvěři malý vánoční dárek.

Datum:14. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, pro děti| Příroda, Zábava

Radost daňkům, muflonům, kozám i jelenům uděláte třeba jablky, mrkví, žaludy nebo obyčejnou řepou, ptáci zase ocení hlavně zrní. Obdarovat můžete i šelmy: Našeho rysa, fretky, lišky či zvědavé mývaly potěšíte hračkami určenými speciálně pro zvířata. Uvítají pískací hračky, kousací uzlíky a kosti, uzené vepřové uši, kožené míčky a další předměty, které lze pořídit ve zverimexech pro domácí mazlíčky.

Abyste podarovali také volně žijící ptactvo, které vám během roku trylkuje na zahradě, můžete v zookoutku navštívit dílničku na výrobu ptačích krmítek. A komu by ještě chyběl nějaký originální vánoční dárek pro někoho z rodiny nebo přátel, bude mít příležitost zakoupit skleničku našeho medu z limitované edice Sametový med vydané k letošnímu 30. výročí sametové revoluce.

Výběhy zvířat budeme z kapacitních důvodů zpřístupňovat postupně a budou otevřené vždy 30 minut, během kterých budete moci zvířata nakrmit.

Lesy hl. m. Prahy
Tel: 272 081 800
V Lázních 8/8, Zookoutek Malá Chuchle
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: