Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

MuzeuM Market 2019

Muzeum hlavního města Prahy

zpět na výpis akcí
 

Dětské výtvarné a rukodělné dílny, divadlo, pěvecká vystoupení, ukázky řemesel a samozřejmě nebudou chybět prodejní stánky a občerstvení.

Datum:07. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, pro děti| Zábava, Kreativita

Muzeum hlavního města Prahy letos pořádá již sedmý ročník předvánočního setkání MuzeuM Market. Návštěvníky čeká bohatý program pro všechny věkové kategorie. Dětské výtvarné a rukodělné dílny, divadlo, pěvecká vystoupení, ukázky řemesel a samozřejmě nebudou chybět prodejní stánky a občerstvení. Součástí MuzeuM Marketu bude i charitativní Bazar pro Maxov, jehož výtěžek bude věnován domovu pro osoby se zdravotním postižením v Horním Maxově. Po celý den bude pro návštěvníky vstup do hlavní budovy muzea na Florenci zdarma.

V rámci prodeje rukodělných výrobků budou tentokrát zastoupena řemesla jako drobná sklářská výroba, keramika, řezbářství, perníkářství… Nebude chybět nabídka přírodní kosmetiky spojená s permakulturní poradnou nebo šperků a ozdob – například drátěných, háčkovaných nebo kožených.

O doprovodný program se postará divadelní soubor Karrosa, který se představí s vystoupením „Cestou do Betléma“ ve 14.00 hod., divadlo Ka2 s loutkovým představením „O medvědovi, který nebyl“ – ta budou probíhat opakovaně během dopoledne od 10.00 do 11.30. V 16.00 a v 17.30 pak vystoupí pěvecký sbor Gymnázia Na Vítězné pláni, který zazpívá koledy a další písně.

Po celý den budou probíhat dětské dílny, v rámci kterých si děti budou vyrábět vlastní vánoční ozdoby. Pro všechny zájemce bude připravené též zdobení perníčků.

V rámci drobného občerstvení se návštěvníci mohou těšit mimo jiné na zdravou cukrárnu, domácí sirupy a medy nebo kavárnu s vlastní pražírnou výběrové kávy.

Muzeum hlavního měst...
Tel: 224 816 772
Na Poříčí 52/1554
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: