Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
prosince

Putování za rybími obry - Okolo světa

Obchodní centrum Šestka

zpět na výpis akcí
 

Přednáška z řady přednášek Putování za rybími obry s Jakubem Vágnerem.

Datum:15. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 16:00
Kategorie: poznání|fauna a flora, ostatní, cestování pro děti| Příroda,

Jakub Vágner je mezinárodně uznávaný profesionální rybář, cestovatel, fotograf a dobrodruh. Jeho přednášky dokážou vtáhnout člověka natolik do vyprávění, že i ten nejmenší posluchač bude fascinován a ohromen vodním světem.

„Rád bych vás a vaše děti srdečně pozval na sérii přednášek Putování za rybími obry, kterou jsem připravil ve spolupráci s Obchodním centrem Šestka na Praze 6. Na první přednášku na téma Amazonie přijďte již v neděli 1. prosince od 15:00,“ srdečně zve Jakub Vágner na sérii vánočních přednášek. Můžete se těšit na tři rozdílné a unikátní přednášky.

Těsně před Vánoci můžete přijít poslechnout zážitky profesionálního rybáře Jakuba Vágnera z celého světa.  Dozvíte se o nejkrásnějších ale i o nejnebezpečnějších místech od Afriky přes Asii až po Amazonii.

Přednáška se bude konat od 15  do 16 hodin ve Family centru v přízemí.

Obchodní centrum Šestka
Tel: +420 225 023 100
Fajtlova 1090/1
Praha 6, 161 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: