Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Vinobraní sv. Kláry

Botanická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Milovníci vína si přijdou na své na památkově chráněné vinici sv. Kláry s jedinečným výhledem na panoráma Prahy, kde se koná tradiční vinobraní.

Začátek:14. 09. 19
Konec:15. 09. 19
Cena:od 130 Kč
Čas:09:00 - 19:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba gastro| vinárny,

Vybírat můžete jak z široké nabídky úspěšných vín ze zdejší produkce, tak vína i od dalších předních českých a moravských producentů. Chybět nebude ani výborný burčák z ručně trhaných hroznů ze zdejší vinice vyrobený v místním sklepě. Bohatá bude také nabídka lahůdek a občerstvení, které vás nejen zasytí, ale zároveň se k vínu skvěle hodí. Oslava sklizně patří k nejnavštěvovanějším akcím tohoto druhu v Praze.

Příjemnou atmosféru na vinici sv. Kláry doladí skladby v rytmu jazzu, swingu, ale i tradiční cimbálovky. Bohatý hudební program bude probíhat také na pódiu v Ornamentální zahradě. Uspořádejte si s rodinou či přáteli příjemný piknik na travnaté ploše a zaposlouchejte se do tónů country, bluegrassu nebo folku. Těšit se můžete i na vystoupení vítěze druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar – Vlasty Horvátha.

Po oba dny, vždy v každou celou hodinu od 10 do 18 hodin včetně, si zájemci budou moci v doprovodu průvodce prohlédnout expozici výroby vína, kde se už od roku 2009 zpracovávají hrozny z místní vinice. Sraz je u výdejního stánku na vinici sv. Kláry (u Banky vůní).

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: