Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Babí léto v Kunraticích

Divadlo v parku

zpět na výpis akcí
 

Akce pro celou rodinu. Bohatý program pro děti: ukázka práce jízdní policie, dovednostní stezka, skákací hrad, výtvarné dílny a další.

Datum:14. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 16:00
Kategorie: kultura|koncerty, ostatní, hudba, zábava| pro děti| Zábava

U příležitosti 600 let od úmrtí krále Václava IV. bude připraven speciální program, například šermířské vystoupení, vědomostní soutěž či hudební vystoupení Petra Nedvěda na téma "Doba krále Václava IV."

Dále vystoupí: Prague Ukulele Band (skladby Rolling Stones, Sex Pistols, B. Smetana a dalších) nebo DixiBand Městské policie hl. m. Prahy

Bohatý program pro děti: ukázka práce jízdní policie, dovednostní stezka, skákací hrad, výtvarné dílny, malování na obličej, ukázka hasičské techniky, koutek mladého chovatele, ukázky první pomoci a další!

Pro maminky je pak připraven Dermacol Beauty koutek.

Vstup zdarma.

Divadlo v parku
Tel: 777657941
Zámecký park Kunratice
Praha 4, 148 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: