Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
září

Red Bull Dance Your Style

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

16 tanečníků různých tanečních stylů od poppingu přes breaking po hip hop se utká v nepředvídatelném battlu jeden na jednoho.

Datum:14. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 18:30
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, sport| tanec

Red Bull Dance Your Style přichází s originálními tanečními battly, které se odehrávají přímo na ulici. Jeho cílem je tak oslavit street dance na místě, kde se zrodil, a propojit tak skupinu tanečníků s přihlížejícími diváky.

Hudbu nepředvídatelně vybírá sám DJ
Pečlivě vybraní tanečníci různých streetových stylů, jako je popping, breaking, hip hop, house dance nebo locking, se utkají v netradičním duelu. Aby to neměli tak jednoduché, při svém battlu nebudou tušit, jakou hudbu jim DJ Wee pustí. Jakmile uslyší první tóny, jejich úkolem bude co nejrychleji zabavit publikum a adaptovat svůj taneční styl na skladbu, aby ukázali ze sebe to nejlepší, včetně originality i osobnosti. Své taneční umění tak budou muset umět předvést na house, rap, garage, funky, old schoolové pecky nebo rádiové hity všech známých hitparád.

Diváci rozhodnou o nejlepší show
Na Red Bull Dance Your Style nezasedá žádná odborná porota, a proto v battlech nepůjde jen o precizní taneční pohyby, ale především o show. Diváci prostřednictvím modrých a červených kartiček rozhodnou, kdo se jim líbil nejvíce a koho pošlou do evropského finále v Paříži, které se uskuteční 12. října. Hodnotit budou taneční výkony, rytmus, kreativitu a také charisma.

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: