Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
října

Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?

Národní zemědělské muzeum Praha

zpět na výpis akcí
 

Zábavná soutěžní hra zaměřená na zdravou výživu a správné zacházení s potravinami

Začátek:18. 10. 19
Konec:19. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: gastro| poznání|muzea

Akci pro rodiny s dětmi připravuje Ministerstvo zemědělství. 

Putování budou tvořit soutěžní stanoviště zaměřená tematicky na původ potravin, zdravou výživu a bezpečné zacházení s potravinami. Úkolem dětí bude posbírat co nejvíce razítek za splnění úkolů. Celou akci bude provázet slovem i písničkami oblíbená dvojice Vanda a Standa.

Každý úspěšný „hráč“ obdrží v cíli jako odměnu diplom a cenu (pexeso, omalovánky, pastelky, papírovou skládačku, magnetickou záložku do knížky, poznámkový bloček, sušená jablka a další). Děti si také budou moci odnést své vlastní výrobky z kreativní dílny.

Pro rodiče a pedagogy bude po celou dobu trvání akce k dispozici zdarma celá řada tematických publikací a výukových materiálů o zdravé výživě a bezpečném zacházení s potravinami.

Vstup do muzea je po oba dny zdarma.

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 322
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: