Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
listopadu

Slava Zaitsev Fashion Show

Forum Karlín

zpět na výpis akcí
 

Jméno Vjačeslava Zajceva je dnes legendární značkou známou po celém světě.

Datum:11. 11. 19
Cena:od 890 Kč
Čas:19:00 - 23:00
Kategorie: poznání| lifestyle|Beauty, Móda

Módní návrhář, umělec, básník, prezident Moskevského domu módy, zasloužilý umělec Ruska a čestný občan Paříže. První ruský módní návrhář uznávaný po celém světě a jediný Rus, který zvítězil v soutěži Pět nejlepších módních návrhářů světa.

11. listopadu 2019 proběhne ve Fóru Karlín unikátní Fashion Show Moskevského domu módy Slavy Zajceva. Hostům bude představena neuvěřitelně krásná Ruská kolekce Vjačeslava Zajceva a kolekce Jaro-Léto 2019.

Celý život zůstává Vjačeslav Zajcev věrný tradičním ruským oděvům. Bezesporu se právě díky jeho tvorbě změnil vztah k lidovému kroji: z kategorie lidových řemesel se dostal až mezi předměty s vysokou uměleckou hodnotou.
Událost svým rozsahem slibuje, že se stane skutečně významným a obzvláště důležitým středoevropským svátkem talentu, kreativity a krásy.

Speciálním hostem přehlídky bude světoznámá česká módní návrhářka Beata Rajská. Díky přírodním látkám, bezchybnému střihu a navenek jednoduchým ozdobám se práce Beaty Rajské staly populárními jak v šoubyznysu, tak v obchodních kruzích.

Program akce nebude jen o módě, ale i o hudbě. Fashion Show ozdobí svým vystoupením ruská skupina Bis-Quit. Ta svým uměním ovládla celý svět: hraje vrcholná díla světového jazzu, písně v latinskoamerickém rytmu, ruskou národní hudbu, světovou operu, balet, country, tango a to vše v originálním autorském aranžmá.

Generální partner Slava Zaitsev Fashion Show: LEXUS Praha.

Forum Karlín
Tel:
Pernerova 652/55
Praha 8, 180 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: