Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
srpna

Pop-up škola vaření: Mexiko

Vnitroblock

zpět na výpis akcí
 

Mexická kuchyně je zapsána na seznam UNESCO. My víme proč a Vy budete taky.

Datum:20. 08. 19
Cena:2 700 Kč
Čas:17:00 - 21:30
Kategorie: gastro| kurzy vaření poznání|kurzy,

Naše koncepty jdou skvěle dohromady... Proto jsme se spojili s klukama z Alfresco Academy a každé prázdninové úterý na festivalu food pairingu budeme mít i školu vaření. 20. 8. je téma Corona & tacos, což kluci z Alfresca rozšířili na celé Mexiko.

Pokud jste jí ještě nepropadli, brzy se tak stane. Mexická kuchyně to je římský kmín, chilli, fazole, placky, avokádo, limety, čerstvé bylinky,… Mnoho ingrediencí a ještě víc rozmanitých chutí a vůní. My se je v našem autentickém kurzu mexické kulinařiny naučíme mísit a připravit něco opravdu skvělého. Začneme smažením chimichangas s panenkou a nesmí chybět ani typické burrito grande s hovězím. Při přípravě svěžích tacos se naučíme pošírování a pracovat s kuřetem. A na závěr, po cca 4 hodinách si usmažíme legendární churros. Mimo to umícháme guacamole, fazolovou pastu a salsu pico de gallo. Tenhle kurz je oprávněně naším nejoblíbenějším, tak ho zkuste i Vy.

Link na lístky: bit.ly/Skola-vareni-Mexico

Vnitroblock
Tel:
Tusarova 791/31
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: